Home/ Reviews

Browse escort reviews

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
07-03-2019

Kira öyle sıradan gittiğin kızlar gibi 2 posta attım çıktım iyiydi işte diyebileceğiniz bir kadın değil asla sizi içine çekiyor tavrıyla, bakışlarıyla ve dokunuşlarıyla. Bj sırasında aklımı aldı diyebilirim her hareketi, her dil darbesiyle nutkum durdu gerçekten eşsiz bir tekniği var. Sex de istekli zevk aldığını hissedebiliyorsunuz. Çok uzatmaya detaylandırmaya gerek yok Kira özel bir kadın ve eğer paranızın 1 lirası bile kalmasın istiyorsanız çok doğru bir kadın.

A few words in English for you Kira, You are really special women. Thanks for the 1 hour on the air. You are goddess. I hope we'll meet soon kisses
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
19-03-2019

Elina onun hakkında yorum yapabilmek için üye olmama neden olacak kadar etkileyici bir kadın.
Öncelikle çok neşeli, samimi ve tatlı biri. Onun yanında kendimi çok rahat hissettim.
İngilizce anlıyor ama çok konuşamıyor, çeviri programı ile anlaşdık ama bu bir sorun teşkil etmedi, çok keyifli vakit geçirdik.
Görüşmenin içeriği ile ilgili detay vermeyeceğim, o bize kalsın. Sadece şunu söyleyebilirim kendisi de sizinle birlikte keyif alıyor.
Fotoğraflar gerçek, ancak çekimler profesyonel olduğu için ufak dokunuşlar olabilir, ama yanıltıcı bir değişiklik yok, fotoğraflar ve video kendisine ait.
Yorumlarım benim yaşadığım tecrübe içindir, herkesin tecrübesi kendi yaklaşım ve diyaloğuna göre değişiklik gösterebilir.

This is a woman who made a strong impression on me. It made me write a comment about her.
First of all, she is a cheerful, sincere and sweet woman. I felt very comfortable next to her. She understands, but does not speak English, we communicated with the translator, but this is not a hindrance, we enjoyed time so much.
I will not tell intimate details, but I can say that she also likes with you.
Photos are real. There may be a bit of retouching due to the fact that they are professional shots, but they reflect reality. She never hid anything about her appearance. her photos and videos are the same.
All my comments only bind me, that you will live depends on your attitude.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-03-2019

Very good session. She is enthusiastic and enjoys sex. Good BBBJ. She strips quickly and with enthusiasm, kisses with her tongue right down your throat like the most complete GFE, lets you know loudly how much fun she is having on the end of your tongue or cock, gives the most wonderful OWO (deep and soft with wonderful suction) and my highlight of the afternoon was her riding cowgirl for nearly half an hour, perspiration pouring off her as she had repeated orgasms and squealed with delight. Hot, very hot !
  • 19-03-2019
  • ANUTA
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • savasc
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

I had only 1 hour as a break in between business meetings and was very sorry about it later:):):)...The girl is really great and time with her was not enough! Relaxing massage between rounds made me not wanna leave:). he best thing about her is that her blowjob, which is more than satisfying. She has a very tender, smooth body and you can try different positions, including doggy style. PERFECT GIRL! She is really sweet, polite and nice, she always says yes, never says no. She has the best ass I have ever seen in my life. She gives the feeling that she doesn't care about time or money, she only cares about my happiness
Also, she is younger and nicer than photos, she always shines. She uses her mouth and tongue perfectly in oral sex. Thanks for the nice meeting Anuta
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
19-03-2019

Merhaba..Sadece Yorum Yazmak İçin Siteye Üye Oldum!!Berbat Bir Ajans Neden Çünkü Dürüst Değiller Gerçekten Boşuna Gitmeyin Stres Yaşamayın..2 saat görüşmeyi 1 saatte bitirdik!!!!
Resimler Fake..Ücret konusu hiç gitmeyin boşuna gitmeyin stres yaşamayın
*******
The agency sucks...don't choose..high probability of having a terrible day..they are not honest..The agency is very vey bad
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-03-2019

Alex 23 yaşında çıtır mı çıtır bir eskort bayan. Gitmeden önce daha güzeli var mıdır? Daha iyisi bulunur mu? Gibisinden düşüncelerle gitmiştim ancak ayrılırken de yok böyle bir şey, o neydi beeee diyerek ayrıldım çünkü aklımı aldı. Bir kere Alex genç ve enerjik ve en önemlisi de gerçekten azgın birisi yani seksi tutku ile yapıyor istekli bir şekilde oralını yapıyor, pozisyonlara giriyor varsa fantezileri gerçeğe çeviriyor birde finali suratına boşalarak yapınca ortam daha da bir değişmiş oldu benim için çünkü kendimi süper film yıldızları gibi hissettim :) şimdi gelelim Alex'in en önemli özelliğine; eğer siz de benim gibi güzel kalçaları seviyorsanız Alex'in en can alıcı yeri kalçaları doggy'de ortaya çıkan manzarayı size anlatamam, reverse cow girl yaparken onun o zıplaması hala gözümün önünde yani bu kalçanın modelinde bir seks ürünü olsa alır evime götürürdüm o derece :) İngilizcesi iyi seviyede, muhabbeti güzel. Bilmiyorum bir insan daha ne ister diye kendi kendime soruyorum ve bana yaşattıkları için Alex'i başta kalçasından olmak üzere her yerinden öpüyorum
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

muhteşem bir enerjisi olan genç bir kız. çok eğlenceli. profilinde yazanlar ve resimler aynen geçerli. eğlenceli, neşeli, kız arkadaş tadında güzel vakit geçirmek için birebir. girmek için zorlanılacak kadar dar bir kuku. küçük ama dik göğüsler. çok sıkı ve dolgun kalçalar. temizlik ve düzen çok iyi. küçük bir masaj da ayrıca keyif veriyor. çok memnun kaldığım bir görüşme oldu. tekrar etmem normal şartlarda ancak bu kızı listeme ekledim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
18-03-2019

İkisi de çok iyi. Özellikle göğüsler dolgun avuçlaması çok zevkli. Sarışınınkiler biraz daha büyük ama esmerinkiler de yabana atılmaz. Esmer inanılmaz yiyişken. Sarışın bj yaparken ve sex yaparken sürekli esmer de dahil oluyor. Mükemmel bir ikili olmuşlar. Paraya kıyın duo alın. Aralarında sürekli konuşuyorlar ama ben rahatsız olmadım.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

Lora ve Any iki kelime, iki ateşli sarışın, ikili seks denildiğinde akla gelmesi gereken iki isim... Bu cümleleri boşuna kurmuyorum çünkü bugün bu iki kız beni arasına aldı ve bir saat boyunca bu dünyadan başka dünyalara götürdü.

Her ikisiyle de ateşli bir sevişme yaşadım, birisi ile yiyişirken aşağıda aletimi emen diğer kızı hissetmek çok farklı bir duyguydu, birisinin içinde gidip gelirken diğerinin memelerini yalamak ise tarif edilemezdi, hele final sahnesini nasıl anlatabilirim bilmiyorum, ikisi de önümde diz çökmüş boşalmam için bana bakıyorlardı, yarısını Lora'nın yüzüne diğer yarısını da Any'nin yüzüne boşaldıktan sonra aletimi dudaklarına vuruyordum. Bana kendimi tam bir erkek gibi hissettiren bu güzel afetleri umarım tekrar görebilirim. Unutulmazdı, fantastik ve harikuladeydi... Best of the best, thanks Lora thanks Any love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

She's very beautiful and charming, definitely worth my time and money. Amazing body amazing attitude !
She give's the best blowjob and has the greatest most honest moan ever!
Excellent time !
  • 18-03-2019
  • MOLLY
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • max069
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

Aman dikkat aşık olabilirsiniz. Yüzü inanılmaz güzel gerçekten.
Seksi seviyor.
Güzel bir kızla GFE yaşamak isteyen herkes tadına bakmalı.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Maria ile dün görüştüm. Karşılamayı 1.Resimdeki ile bire bir olarak yaptı, kapı açılır açılmaz karşımda 2 tane muhteşem göğüs karşıladı :)))) Resimler %100 kendisine ait. Çok hoş ve tatlı bir bayan, 2 saat anlaştık anal dahil 2.000TL. Oral gayet güzel defalarca dipledim winkwink hatta bazen abarttım diyebilirim am kısaca Maria bu sitede kesinlikle gidilebilecek bir bayan
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Selamlar herkese. Kızımız çok tatlı kibar,,sempatik güzelce bir kız. Boyu uzun 175 civarındadır.incecik yapılı,1 gram fazlası yok. Spor yapıyormuş zaten.Çok tatlı küçük biçimli poposu var. .Göğüsler çok küçük ama nipple lar çok tatlı tam emmelik :)Bembeyaz pürüzsüz taze bir cildi var. 24 yaşındaymış doğrudur ;daha bile genç gösteriyor. Çok sakin yapılı, saf, dürüst planlı bir kız. Yazışmayı kendisiyle yapıyorsunuz müsait saatlerini yazıyor hemen size.Hiç çakallık peşinde değil sürekli memnun etmek için uğraşıyor. Beraber olduğumuz süre boyunca hiç bir şeyle ilgilenmedi.Kendisine de söyledim doğal hali sitedeki fotoğraflarından daha güzel.Kırlarda çekindiği fotoraflarda cildi kusurlu gibi görünüyor aslında tertemiz pürüzsüz teni.İstediğinizde gönderiyor zaten doğal fotoğraflarını. Biraz amatör belli kendini sunmayı çok becerememiş.Sigara ve alkol kullanmıyormuş bence bu da pozitif özellik. Servislere gelirsek özellikle fiyat performans olarak düşünürsek çok iyi diyebilirim.Servislerine yazdığı ve anlaştığınız her şeyi yapıyor. Ortalık sahtekarlardan geçilmiyorken ve fiyatlar uçmuşken bu kız aldığı parayı sonuna kadar hakediyor derim.Tabi biraz yönlerdirme gerekiyor ve çok serte gelebilecek bir kız değil. Ama gfe olarak gayet memnun kaldım ben. Ayrıca anal işini de gayet iyi kıvırdı doğrusu :) bj da hiç fena değildi. Ara ara dt bile yapıyor ama dediğim gibi pse severlere gelmez bu kız . Ezcümle ben memnun ayrıldım yanından tavsiye ederim kendisini.
Thank you Tati . İ hope see you again

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Adriana ile görüşmeden önce resimlerini tek tek inceledim ve buluşmamızda neler yapacağımızı hayal ettim. Avrupa yakasındaki beş yıldızlı hotel odasına vardığımda Adriana beni içeri aldı ve ufak bir tanışma merhaba derken o koca ve diri göğüslere, müthiş popoya kavuşmuş oldum. Resimlerdeki gibi bir Adriana vardı dolgun vücut hatları ve iri diri göğüsleri tamamlayan güzel bir yüz. Özellikle tit fuck (göğüs s..kme) açısından güzel bir başlangıç yaptık. Oral ile ağzına verip son bir kaç dk göğüslerini s.kerek bir kaç gündür biriktirdigim depoyu o tatlı göğüslerin üstüne boşaltmıştım. İkinci postayı çoğunlukla popo manzarasıyla tamamlayıp mutlulukla ayrıldım hotelden. Ufaklık açısından bol sürtünmeli bir gün oldu, benim için de unutulmaz bir buluşma oldu love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Lera is a fantastic lady, very sexy with a fabulous body who gives a great service.
Totally unrushed and all services on her profile are expertly delivered at no extra cost. Great value

Her body, shape and ass are amazing.

Her English is good as well
This lady is certainly not to be missed as u will leave a very happy man

Çok güzel bir hatun vücut hatları ile çok güzel özellikle poposu çok şekilli. İngilizcesi iyi ve çok enerjik. İyi vakit geçireceğiniz garanti bu yüzden kaçırmayın derim.

Thanks Lera hope to see you again
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

After I had an overnight session with Eylem I decided to write some things about her.First of all, she was prettier than her pictures and she had a cute lovely smile on her face.Eylem was completely genuine and very clean as she promised.She was such an intellectual girl that I really enjoyed having conversations with her.Eylem has an adorable body which makes me fall in love with it.She was very kind,honest and warm-hearted person.I've never met such an amazing girl in Ankara like her.I loved the red dress that she brang and wore for me.We drank some alcohol before we started to play with each other.She was very active on the bed and we tried many positions together.I can clearly say that she made my night more and more beautiful.I knew that it was one of my best decision in my life when I woke up in the morning and saw my gorgeous sunshine kissing my lips.Eylem definitely worth every single money that I spent.Thank you for everything my sunshine and I wish you a great success in your future.


Eylem ile gecelik seans yaptıktan sonra hakkında birşeyler yazmaya karar verdim.İlk olarak,resimlerinde göründüğünden daha güzeldi ve yüzünde tatlı,sevimli bir gülümseme vardı.Eylem tamamıyla orijinaldi ve vaat ettiği gibi çöl temizdi.O kadar entellektüel bir kızdı ki yaptığımız konuşmalardan gerçekten çok büyük keyif aldım.Eylem vücuduna aşık olunacak derecede tapılacak bir vücuda sahipti.Oldukça kibar,dürüst ve temiz kalpli bir insandı.Ankara'da onun kadar harika bir kızla hiç tanışmadım.Benim için getirdiği ve giydiği kırmızı elbiseyi çok sevdim.Birbirimizle oynamaya başlamadan önce biraz alkol aldık.Yatakta oldukça aktifti ve birlikte çeşitli pozisyonlar denedik.Açıkça söyleyebilirim ki gecemi daha güzel bir hale getirdi.Uyandığımda muhteşem günışığım Eylem'in dudaklarımı öptüğünü gördüğümde bunun hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biri olduğunu biliyordum.Eylem kesinlikle harcadığım paranın her kuruşuna değdi.Herşey için sana teşekkür ederim günışığım ve gelecek hayatında sana başarılar diliyorum
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Beautiful one hour with a beautiful, nice, elegant lady. Time passed very quickly. Entering to hotel is easy, room is ok. Clean towel, shower were all fine.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

İlk başta tereddüt ettim ama denemek istedim ve hiç pişman olmadım, herşeyi ile çok dolu 2 saat geçirdim... Tekrar birlike olmak için can atıyorum. Teşekkürler arya...
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
17-03-2019

OMG, I saw her and
I got shocked!
my dreams have come true.
What an attractive girl.
she has the perfect body, smells well, and has soft skin. The weather was sunny, the hotel was comfortable and Erika was motivated. what a day, she is trying to get me to nirvana.
I am flying over the clouds. She was a great experience.
I would like to visit her again next week.
Thanks, Erika for everything. and
Thanks, the Cleopatra Agency. I will visit Erika again and this time maybe visit as a Duo (Erika and Lin)
Many Thanks again.
  • 17-03-2019
  • SANDRA
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • iksir
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-03-2019

Resimlerinden çok daha güzel bir rus kızı. Ukraynalı değil. Hafif balık etli. Dolgun. Doğal harika göğüsler. Güzel sevişiyor. Kucakta yaptıklarına hayran kaldım. Sempatikte bir kız. Ben çok hayran kaldım. Tavsiye ederim. Ajansta gerçekten sıkıntısız, ilgili.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Aslinda uzun süre ziyaretlere ara vermek istiyordum ve aklımda hiç ziyaret yoktu;
Sayfada Lana'nin profilini görünce , dayanamayip hemen mesaj attim.. Randevu ayarladim .. gerçi biraz endişeliydim.. malum hoteller sıkıntı çıkarıyor ve karpuz misali kizlarin ne çıkacağının garantisi yok.. kesmece değil ki arkadaş))) ..
neyseki otel girişinde sorun yoktu ve kız çok iyi niyetli ..ve hiçbir şeye hayır demedi. bu işi yeni yapıyormuş... dedim ben sana tecrübe kazandirayim????☺️ kaşarlardan olmadığı için ve tecrübe kazandırma sözüm üzerine kız hiçbir şeye itiraz etmedi; aşırı istekli ve çok çaba gösterdi. sürenin neredeyse tamaminda aralıksız faaliyet oldu, genç yaşınında getirdiği enerji sayesinde her pozisyonu yaptık, kızarkadaş modunda başlayıp resmen PSE modunda bitirdim sonuna kadar herşeyi yaptim. ben memnun ve rahatlamış olarak ayrılırken, "ne olur tekrar gel " diye defalarca kapıdan uğurlarken hüzünlü ama pozitif bir veda yapti. iletişim : İngilizcesi az ama zaten konuşmaya hiç firsat ve gerek olmadi ????????????☺️
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-03-2019

bu siteden 30 dan fazla kızla görüştüm, uzak ara en içten en sevimli kız bu. memnun etmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. fotolar gerçek, isterseniz amatör fotolarını da gönderiyor zaten. aşırı tatlı bi kız. sana iyi yorum yazıcam dedim nası sevindi. beş kere öptü beni. ingilizcesi de gayet yeterli.

şiddetle tavsiye ediyorum. gidin bu kıza hem çok iyi bi servis alın hem de paranız böyle içten bi kıza gitmiş olsun.

the sweetest girl i have visited from this site. does everything to please you. visit her, highly recommended.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Kristina tam bir sarışın bomba, A’dan Z’ye kadar her şeyiyle çok özel ve çok güzel bir kız diyebilirim. Buluşmamız beş yıldızlı bir hotel odasında gerçekleşti, buluşma öncesi talep ettiğim seksi kıyafetler Kristina’nın üzerindeydi, o anda fark ettim ki Kristina erkeğini mutlu etmek için her türlü hazırlığı yapmış odasında bekliyordu, girdikten sonra fonda çalan güzel bir müzik derli toplu bir oda, sıcak bir duş ve temiz havlu ikramı ile beraber her şey dört dörtlüktü. Güzel bir sevişme ve oral ile başlayan ateşli dakıkalar beni benden aldı, dilini oralda çok iyi kullanıyor, sekste çok aktif bir an olsun durmuyor ve en iyisini yapmaya çalışıyor, bu güzel bu ateşli sarışın ile zamanın içinde kayboluyor insan ve dakikalar su gibi akıp gidiyor, her yönüyle müthiş geçen bir buluşma oldu benim için , Kristina’ya büyük bir teşekkür borçluyum.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
17-03-2019

OMG, I saw her and
I got shocked!
my dreams have come true.
What an attractive girl.
she has the perfect body, smells well, and has soft skin. The weather was sunny, the hotel was comfortable and Erika was motivated. what a day, she is trying to get me to nirvana.
I am flying over the clouds. She was a great experience.
I would like to visit her again next week.
Thanks, Erika for everything. and
Thanks, the Cleopatra Agency. I will visit Erika again and this time maybe visit as a Duo (Erika and Lin)
Many Thanks again.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-03-2019

Görüşme öncesinde ajansa mesaj attım, detayları ve servisleri öğrendikten sonra Taısıyanın bir kaç tane amatör çekilmiş resmini istedim, dakikalar içinde telefonumdaydı. Neyse öyle böyle derken birbirimize kavuştuk ve o unutamayacağım buluşma da başlamış oldu... Güzel bir öpüşme sevişme derken Taısıya bana oral becerilerini göstermeye başlamıştı, sonrasında ise bütün pozisyonlarda seksimizi yapmış ve rahatlamıştım, yok böyle bir dünya güzeli, yok böyle ateşli bir seks deneyimi. Verdiğim ücretin hakkını sonuna kadar almakla beraber daha fazlasını da almış olabileceğimi düşünüyorum, odada duş alma ve diğer imkanlar da cabası. Gitmek, görmek ve bu güzelliği yaşamak gerek.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-03-2019

Asya kıtasında, Yeşilli bildiğimiz otel. Ajans çiçek, kibar bilgi veriyor sizi kazanmaya çalışıyor. Lera ise bambaşka, gencecik taze değil yani en sevdiğim tarz :) Tecrübeli, seksi ve seks oyunlarını seven birisi. Kora kor 1 saat çarpıştık o beni ben onu mutlu ettim. Şiddetle tavsiye ederim istediğiniz herşeyi sorun ajansa. Silikon haricinde fizik muazzam ötesi, tertemiz bir hatun.

Dear agency and Lera, thanks for wonderful meeting, see you soon.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

What a wonderful time I had with Adriana,

I am sure you have noticed her glorious photos, well she is just as beautiful in the flesh, the face of an angel and the body of a temptress especially her butt is amazing. Adriana is sexy and seductive, and Oh what a tease, I could hardly contain myself. She is a hot girl with big busty tits and big beautiful ass, oh she feels so good to the touch.

In addition to beautiful looks and a great body, Adriana has also got a wonderful energy this helped to make a great GFE even her English is good.

I have the highest regard for Adriana, she is beautiful in both body and sole and it was my privilege to have met her. Simply the best.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
16-03-2019

Öncelikle ajans görüşme saatini 1 saat geciktirdi ve bunu cumartesi akşamı Ankara trafiğine bağladı (!!). Muhtemelen önceki görüşme uzattı ya da araya birini aldı. Ajans onlarca kez görüşme yaptığım bir ajanstı ama ajans deyince kurumsal bişi hayal etmeyin, bilgisayar başında yazı yazan değişen ve öncesini hatırlamayan, sonrasını düşünmeyen opertaörlerden ibaret (miş). Otel kızların sıkça kaldığı otellerden biri, Her ne kadar operatör aksini iddia etse de girişte kimlik ve gittiğin odayı soruyorlar, korkulacak bişey değil ama bu konuda hassasanız dikkat edin. Asansöre hatta odaya kadar peşinizden gelebilirler, öylece kaçıp gitmenize müsaade etmiyorlar.

Gelelim kızımıza. Boylu poslu doğal göğüslü, dolgun kalçalı bir hatun.Çok seksi, porno yıldızı gibi tipi var. Fotoğraflar gerçek ama iyi bir fotoğrafçının da emeği geçmiş baya, Ajans bu beklemeyi telafi edecek gibisinden gaz veriyodu ama ortalama bir görüşme oldu, Yapması gereken şeyleri yaptı ama ilk andan itibaren tek postada başından savmayı aklına koymuş, netekim de öyle oldu. Neredeyse hadi artık sevişmeye başlayalım demek zorunda kaldım, öyle baştan çıkarıcı bir tavrı yoktu. İngilizcesi iyi, sohbet edebilisiniz eğer amacınız buysa. Belki benim için şansız bir zamana denk geldim ama bu siteden daha iyi görüşmelerim olmuştu.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-03-2019

It was perfect for me! Marina came to my hotel. I open the door and then everything is wonderful (within the limits of what it is announced!). She knows pefectly how to please you: active, passive, with involvement. When I said that I am not able to start again she said: trust me you shall be. ... and I was! Beautiful, warm, she enjoys sex - a true woman and a sex-pro. Muchas gracias, Marina!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-03-2019

What can i say? Baby Lera is absolutely gorgeous,a beautiful body and knows how to use it.Once i walked through the door she took control and i felt at ease,she gave me a lot of pleasure and has the most beautiful smile,she kept eye contact through out our meeting which provide to be a real turn on also she has the most unbelievable ass and her kisses were very passionate giving me that girlfriend experience.Thank you Lera for a wonderful time and i would definitely revisit you and stay longer if possible, HIGHLY RECOMMENDED, thanks again babe xxx

Baby Lera için sözler yetmez. Çok güzel bir bayan olması bir yana aynı zamandaa vücudunu çok iyi kullanıyor. Odasına girdiğim anda kontrolü eline aldı ve bana unutamayacağım anlar yaşattı. İyi ingilizcesini güzel sohbetiyle, gülücükleriyle süslüyor, sakin bir tabiatı var ama yatakta son derece vahşi olabiliyor. Vücudu, poposu ve öpüşmesi çok iyi. Super model görünümlü hatun severler için kaçırılmamalı, kız arkadaş tadındaki görüşme için memnunum, öneririm. Teşekkürler...
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-03-2019

Adriana'yı anlatmaya nereden başlasam bilemedim çünkü kusursuz bir güzelliğe ve anlatılamaz bir cazibeye sahip, göğüsleri desem kelimeler yetmez, iki tane büyük ve dolgun göğüs hala gözlerimin önünde duruyor, o porno filmlerde izlediğimiz brezilyalı poposu desem ne bugüne kadar görmüştüm ne de dokunmuştum, gerçekten efsane bir poposu var.

Adı gibi Lüks olan bu ajansın hızlı organizasyonu ile hotele ulaştığımda, kapıyı heyecanla çaldım ve kapıyı tüm güzelliği ile Adriana açtı ama ne açmak, o anda resmen beni benden aldı, kız çok güzel, yüzü, büyük göğüsleri ve koca dolgun poposu ile bir daha belki de rastlanılmayacak bir güzellik, bir saat boyunca profilde ne yazıyorsa hakkım ne varsa sonuna kadar sömürdüm diyebilirim, oral da harika ama en güzeli o tatlı göğüslerin arasına vermekti, seks de unutulmazdı, her şey için teşekkürler tatlım... Öpücüklerimle :*
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-03-2019

Cute brunette with a spectacular bum. I showed up early and she didn't have a chance to put on makeup, but I can see how she would pretty closely match her photos with it. Started with a good OWO, then moved on to cowgirl with was good but not exceptional, and then turned her around, which was more than exceptional. She let me guide her to experiment a bit with position, and we found something -- sort of a scissor-twerk-reverse-cowgirl.
I made my way out, content and completely de-stressed.
  • 16-03-2019
  • AZIZA
  • Istanbul
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • Kalitee
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
15-03-2019

Anadolu yakasında bilindik bir hotelde görüştüm. Çok güzel ve yaşı da çok genç, kendisi ile bu ikinci görüşmem, aşık mı oldum acaba? Neden olmasın. Bir saatin nasıl geçtiğini anlayamadım. Kesinlikle tavsiye ederim. Fotoğrafların gerçek olduğunu, hatta kendisinin daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Ajansa gelince gerçek fotoğraf kullanıyorlar ve anlaşması kolay, anında size cevap veriyorlar. Daha önce bu ajanstan başka kızla da birlikte oldum. Gayet memnun kaldım. Herşey için teşekkürler
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-03-2019

Tek kelimeyle harikaydı. Fiyat performans oranı muazzam. Yazılan çizilen bütün servisler, hizmetler mevcut. İyi niyetli ve güleryüzlü bir kız, tavsiye ederim kesinlikle!
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
15-03-2019

If you want to meet , angels on earth. Take the opportunity to spend some time with these beautiful girls... You won’t be dissapointed!
Especially Kira’s service is incredible..
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
15-03-2019

I met with Karolina today and she is wonderful. She has nice attitude and is fun to hang out with. She does welcome you with great hospitality. She did whatever i asked her to do so. In overall, i was very pleased with our meeting.

Thank you my darling, I wish you all the very best. Your tall gentlemen M... love

Karolina genç, güzel ve naif bir kız. Görüşmeden evvel ajansdan fotoğraflarını isteyin, fotoğraflardan biraz farklı. Kendisine kibar davranırsanız her istediğiniz yapacaktır. Şiddetle tavsiye olunur..
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-03-2019

Lera çok güzel, çok seksi ve çok temiz bir kız, vücut güzelliğini en güzel tamamlayan yeri de muhteşem poposu diyebilirim. Anadolu yakasındaki beş yıldızlı hotel odasında görüştük, kapıyı çok seksi kıyafetleri ile açınca dedim ki doğru yerde doğru kadınlayım, resimleri yüzde yüz gerçek ve doğal hali çok daha çekici ve güzel diyebilirim.

Oral konusunda çok istekli ve çok aktifdi hala unutamıyorum, dilini ve dudaklarını çok iyi kullanıyor. Popo enfes olduğu için domaltmalı pozisyon favorim oldu diyebilirim. O an ortaya çıkan görüntü ve sesler gerçekten mükemmeldi. Şu an için İstanbul'da favori kız benim için Lera ve bir buluşmayı daha hakediyor, umarım ayrılmadan önce tekrar ziyaret edebilirim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-03-2019

VIKA ve ELINA'ya DUO'ya gittim. normalde duo çok tercih etmem, duo'lar çok verimli geçmiyor genelde, illa birisini ihmal ediyorsun ama bu sefer bambaşka oldu wink sayfadaki kızların profilleri incelerken telefon numaralarının son rakam hariç birbrinin aynısı olduğunu fark ettim, dedim bunlar kanka.. büyük göğüsleri iri kalçalarını görünce ikisini de görmek istedim, ikisinede yazdim, zaten arada ajans operator yoktu.. beni ikna ettiler israrla gel dediler, bende onları uygun fiyat konusunda ikna edince buluşma ayarlandı. samimi söylüyorum şimdiye kadarki en verimli en gerçekçi DUO tecrübem oldu. iki etli butlu , (vikanin inanilmaz iri etli kukusu var, ama hem Elinanın hem Vikanın kukuları tahminimden daha dardı içerisi) ...ikiside gerçekten tecrübeli, beni mutlu etmek için herşeylerini ortaya koydular, Grup, BBW ve MILF fantezimi dibine kadar yaşattılar. hatunlar olgun ama diri ve iri hatunlar, büyük iri iri sağlam memeler ve kalçalar, resimlerin hepsi kendilerinin, dedim acaba photoshop varmı, resimler kendi gerçek fotolari, ama yok arkadaş resimlerdekilerden daha hoş ve seksiler, kadınlar gerçekten tecrübli samimi ve kendileri keyif ve zevk aldilar, acele etmediler kesinlikle , süreyide biraz aştık hiç aldırmadılar... bu iki hatunla duo da kesinlikle sıkılmazsınız. Aşırı ilgi ve alaka ve sevişme istekleri ile beni şımarttılar, odadan çıkana kadar sürekli cırılçıplak halde öpe öpe beni uğurladılar. Bebek gibi çok güzel kızlara da çok gittim, ama o bebek kızlarda ELINA ve VIKA daki zevkin yarısını bile yaşamadım.
Özetle balık etli, süper iri memeler, yusyuvarlak kocaman kalçalar , ilgi , alaka, seviyorsanız bu kızları kaçırmayın..Vikanın deep blowjobu, Elinanin öpüşmesi eşliğinde mükemmel bir zaman geçirdim.
Thank you Girls, i had a great time with you both. i will visit you for sure in next time in ankara, you are welcome. love love love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-03-2019

VIKA ve ELINA'ya DUO'ya gittim. normalde duo çok tercih etmem, duo'lar çok verimli geçmiyor genelde, illa birisini ihmal ediyorsun ama bu sefer bambaşka oldu wink sayfadaki kızların profilleri incelerken telefon numaralarının son rakam hariç birbrinin aynısı olduğunu fark ettim, dedim bunlar kanka.. büyük göğüsleri iri kalçalarını görünce ikisini de görmek istedim, ikisinede yazdim, zaten arada ajans operator yoktu.. beni ikna ettiler israrla gel dediler, bende onları uygun fiyat konusunda ikna edince buluşma ayarlandı. samimi söylüyorum şimdiye kadarki en verimli en gerçekçi DUO tecrübem oldu. iki etli butlu , (vikanin inanilmaz iri etli kukusu var, ama hem Elinanın hem Vikanın kukuları tahminimden daha dardı içerisi) ...ikiside gerçekten tecrübeli, beni mutlu etmek için herşeylerini ortaya koydular, Grup, BBW ve MILF fantezimi dibine kadar yaşattılar. hatunlar olgun ama diri ve iri hatunlar, büyük iri iri sağlam memeler ve kalçalar, resimlerin hepsi kendilerinin, dedim acaba photoshop varmı, resimler kendi gerçek fotolari, ama yok arkadaş resimlerdekilerden daha hoş ve seksiler, kadınlar gerçekten tecrübli samimi ve kendileri keyif ve zevk aldilar, acele etmediler kesinlikle , süreyide biraz aştık hiç aldırmadılar... bu iki hatunla duo da kesinlikle sıkılmazsınız. Aşırı ilgi ve alaka ve sevişme istekleri ile beni şımarttılar, odadan çıkana kadar sürekli cırılçıplak halde öpe öpe beni uğurladılar. Bebek gibi çok güzel kızlara da çok gittim, ama o bebek kızlarda ELINA ve VIKA daki zevkin yarısını bile yaşamadım.
Özetle balık etli, süper iri memeler, yusyuvarlak kocaman kalçalar , ilgi , alaka, seviyorsanız bu kızları kaçırmayın..Vikanın deep blowjobu, Elinanin öpüşmesi eşliğinde mükemmel bir zaman geçirdim.
Thank you Girls, i had a great time with you both. i will visit you for sure in next time in ankara, you are welcome. love love love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

Great evening spent with her. Greeted at the door in a sexy posh dress. I could have taken her out to show her off she was looking so hot. But instead I thought I wanted to stay in more. She is very accommodating and friendly. I don't think I could ask more from her. Everything was done with full passion and realness. I wish I booked her longer. Treat her well and I sure, you will be rewarded.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

I enjoyed this session very much. It was very basic; uncovered oral culminating with a facial. I only do this when the girl is fully ok with it.
I stood beside her and she took my trousers down and then got my cock out. She stroked and gently sucked it and I was soon very hard. She was coaxing me and asking me to spunk over her face. It really helped and she jerked me faster. I asked to take over when I was closer and she knelt before me and I shot my load all over her face.

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

Mrb sevgili arkadaşlar ilk önce belirtmek isterim ki ajans bilindik 10 numara. Daha önce de birçok kizina gitmiştim ve çok memnunum. Türkiye'de çalışmaya ara vermiş ti ve sanırım nihayet sahalara muhteşem bir kız olan sandra ile dondu. Bence bazı şeyler anlatılmaz yaşanır. Bence gidin yaşayın ve çok mutlu olun banana teşekkür etmeyi unutmayin. Hadı kolay gelsin.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-03-2019

Diğer arkadaşınada yorum yaptım şimdi. Hâlâ unutamıyorum iki bayanla geçirdiğim 1 saati.Kaliteleri ,görünüş, sevisler, ilgileri kısacası herşey mükemmeldi. Aklı olan azızayı ve taısıyayla duo yapsın .Söylenecek tek bir olumsuz söz yok. Otel sorunsuzdu. Yakın zamanda gidecekler kaçırmayın derim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-03-2019

Kaliteleri ,görünüş, sevisler, ilgileri kısacası herşey mükemmeldi. Aklı olan azızayı ve taısıyayla duo yapsın .Söylenecek tek bir olumsuz söz yok. Otel sorunsuzdu. Yakın zamanda gidecek kaçırmayın derim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-03-2019

anuskadan cıktım gece saat 10 odada dua ladım yatıcam 50 viagara benı uyutmadı mal yıne kakltı daha omce gıttıgım ve delı oldugum anutada aynı ajasla bu otelde onun bılgısını aldım hadı dedım battı balık yan gıder ya bu kız ıcın nedeır bılıyormusun porf master degree tam tam bu ısın kızı nasıl cılvelı ısvelı sandalyeye oturtu benı oturup kalkıyor ulandedım benı baglıuyavm mı bu kız delı delı zır delı sex azmanı 2 kızda superdı sex e doydum hap almasam bana yeterdı bır kız ama neyse buda oldu yasandı bır gece 2 super hatun
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-03-2019

nerden başlasak nasıl anlatsam diye girş yapayım bu kız istanbuldan beri takipteyip izmire şirket operasyon yemegı için gelmişken birde ne göreyim bu kız kaldıgım otelde lobiden yukarı cıktı ,izmirde kaldıgım otelde kız varmı diye sitye bakıcakken ankarada olan ve istanbula gelirmi diye dusundugun kız ızmırde karısma cıktı neyse sıteden ajansla ıletısım kurdum 2 saat sonraya randevuyu kaptım kısaca cok guzel super cok cok ıyı bır gorusme oldu fena dagıttım daha bıtmedı dha once gorustugum Anutayada gecenın bır yarısı daldım cok ıyıdı cok ızmırın herseyı guzel
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

Sandra yeni gelmis daha bugün. Bilinen sorun otelde bir saat kaldım. Detayli olarak yazıyorum ki herkes bilerek gitsin.
Ajans süper öncelikle teşekkür ederim.
Resimler gerçek ve bence doğal hali daha güzel ve samimi. Ben vücudunu çok sevdim memeleri ve kalçaları dipdiri. Sevişmeyi seviyor, diliyle öpüşüyor. Kendini çeken biri değil. Hatta biraz tokatladim itiraz etmedi. İki shot yaptım ikinci sefer uzadikca uzadı. Ama sonuna gelmeden bırakmadı. Memnun etmek için herşeyi hem yapıyor hemde zevk alıyor.
Sandra da unutmayacağım en güzel yeri memeleri. Yalamaya doymadım valla.
Tekrarını yapmayı çok isterim.
Kesinlikle denemelisiniz.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
14-03-2019

Beyler bu kıza ikinci gidişim. Geçen sefer de bir yorum yazmıştım, genel olarak olumlu şeyler de söylemiştim ama isteksiz öpüşüyor diye biraz sitem etmiştim. Herhalde o yüzden yorumumu silmişler. Ama bu sefer gitmeden ajansa söyledim, merak etme ben söyleyeceğim dedi. Bu seferki çok iyi geçti, bol öpüşmeli GFE tadında bir deneyim yaşadım. Beyler profesyonel resimler zaten çok iyi ama kızın hakkını tam vermiyor. Amatör resimleri de görün, böyle bir afet olamaz. Tamamen doğal ve barely legal görünen bir kız. Kesinlikle tekrar tekrar giderim bu kıza. Bulmuşken kaçırmayın. PRIDE’a teşekkür ediyorum.love
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
13-03-2019

Perfect service. Very attractive and friendly girl... kesinlikle tavsiye etmiyorum.tamamen para israfi. Tamamen odun gibi hareket ediyor. Kendinizi genelevde hissediyorsunuz. Bir saate anlastim ama 20 dakikada ciktim. Izmire getirmeyin boyle kadinlar...
Escort Answer:
after he spent 40 min he say ı want half of money back. and we not returned. its all about it.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

Bu kadar sıkı güzel bir vücuda yok kesinlikle yok ve bu vucuda yakışır muekemmel olculerdekı super memeler ortalşarındakı kahve rengıler ve mem uçları bale çok güzel kusursuz güzellik çok genc fit gram yağlar yok ve çılgın. oralı efsane bence oralı çok seviyor.Dogude elinin belini ıkı yandan bırlestırıcek kadar ınce bir bel ve kase super nasıl bir kuku ve göt nasıl temiz purrrussuz ,böyle bir görüntü yok. bu kız sabah aksam evde çıplak gezsin ben bir saatte delirdim ya bakmaya kıyammasasın sen bunu al evire çevire seviş çok super kız kaçırmayın dostlar

Reviews of escort

 

Back to Top